Arbeta hos oss

I vårt företag är samarbete med studenter, erbjudande av praktikplatser och samverkan vid examensjobb en självklar del av vårt samhällsengagemang. Vi vill bidra till en hållbar framtid genom att tidigt väcka engagemang för vår bransch. Möjligheter att påverka samhällsutvecklingen och vara en god förebild på arbetsmarknaden.

Att erbjuda studentplatser är också vår möjlighet att tidigt hitta dig som gillar våra idéer och arbetssätt för att efter dina studier bli en del av oss och företagets framtid.
Vi samarbetar med kommunala och privata yrkesutbildningar från gymnasium till högskola. Vi har fördjupade samarbeten främst med Harska gymnasiet och Mälardalens högskola.

Genom vårt samarbete med länets gymnasieskolor med branschgodkända byggutbildningar erbjuder vi även lärlingsplats. En arbetsplatsbelagd utbildning som följer BYNs (Byggnadsindustrins Yrkesnämnd) utbildningsplan i alla moment. När du genomfört skolans undervisning tillsammans med dina lärlingstimmar, efter cirka två och ett halvt år får du ett yrkesbevis och förhoppningsvis en fortsatt tjänst hos oss.

Är du intresserad av praktikplats, exjobb eller lärlingsplats hos oss, maila: student@nordikon.se