Nu bygger vi ut vår entreprenadavdelning och överlåter samtidigt vår plåtverksamhet i ny regi

Seger i Länsförsäkringar Cup!
2013-02-13
Vi bygger vidare för framtiden
2013-05-20

Vi bygger vidare för framtiden.

Allplåt & Byggservice har expanderat kraftigt de senaste åren samtidigt som vi har styrt vår verksamhet alltmer mot byggservice och entreprenad. Och på den vägen fortsätter vi. Vi är måna om att ligga i framkant och hitta innovativa lösningar på de utmaningar som vår bransch står inför. Vi måste tänka nytt i frågor som handlar om miljö, kvalitet och säkerhet – genom hela byggprocessen. Det kommer helt enkelt att krävas nya arbetssätt.

För att lyckas med detta genomför vi just nu ett stort förändringsarbete i vårt företag. Vi rekryterar för att utveckla oss inom projektutveckling och partneringverksamhet samt ytterligare förstärka projektledning och ekonomistyrning inom entreprenad. Samtidigt överlåter vi vår byggplåtsavdelning till Roger Kölborg som från och med den 1 maj kommer att driva den vidare i ny regi. Vi passar på att även här önska honom all lycka till i sitt företagande.

Allt detta gör vi för att gå starka in i framtiden och att du som kund ska känna dig trygg med oss som samarbetspartner genom hela byggprocessen, från idé till färdigt bygge.

Under våren kommer vi att presentera vårt företag i ny form. Med nytt namn, nya och gamla medarbetare och idéer på nya lokaler är du välkommen att följa med oss in i framtiden.

Styrelsen