Vi bygger vidare för framtiden

Nu bygger vi ut vår entreprenadavdelning och överlåter samtidigt vår plåtverksamhet i ny regi
2013-03-27
Tillsammans med Castellum utvecklar vi Kopparlunden i Västerås
2013-07-01

I samma stund som Allplåt & Byggservice byter namn och profil till Nordiska Byggkoncept AB – Nordikon – börjar jag, Claes Andhagen, som tf. VD. Jag har fått förtroendet att leda företaget in i nästa utvecklingsfas och fortsätta företagets påbörjade förändringsarbete.

Jag har tidigare arbetat på SEB och kommer senast från Länsförsäkringar Bergslagen. I ledande position har jag arbetat med bank-, försäkring-, ekonomi- och personalfrågor. Jag har också i den rollen haft förmånen att följa Nordikon, då Allplåt & Byggservice, på nära håll under flera år.

Att ta vid ett redan påbörjat förändringsarbete känns spännande. Företaget har växt, omorganiserats och förändrat sin affärsidé på kort tid. Förändringar som både våra kunder och samarbetspartners sett som något mycket positivt. Min uppgift är nu att fullfölja de beslutade förändringarna. Jag kommer främst att fokusera på några viktiga framgångsfaktorer som personal och ekonomi, hur vi ytterligare kan effektivisera oss i miljö, kvalitets och säkerhetsfrågor som är centrala i vår bransch i dag.

Innan semestern tar oss till hav, skog, strand och lata stunder, lång borta eller på hemmaplan, hoppas jag få möjlighet att träffa så många som möjligt av er. Till hösten kommer vi också att bjuda in dig att tjuvkika in i nästa framtida nyhet. Vi bygger ett nytt kontor endast ett stenkast från vårt gamla. Men mer om det i höst.

På återseende!
Claes Andhagen